Servicii oferite

Cat valoreaza timpul pentru dvs.?
 

Golding Property Services va sustine in tranzactionarea proprietatii. Cumpara sau inchiriaza cu noi!
 
Cum lucram?
 
Pasul 1. Stabilirea unei intalniri
Vom stabili o intalnire pentru a ne cunoaste si a lua contact cu cererea dvs si pentru a va prezenta serviciile pe care le putem presta pentru dvs.
 
Pasul 2. Semnarea unui contract de reprezentare
Prin reprezentare ne angajam in baza unui contract comercial sa va sustinem pe tot procesul tranzactiei.
 
Golding Proeprty Services percepe un comision in valoare de 50%-100% din prima luna de chirie pentru inchirieri si un comision standard de 3% din valoarea proprietatii pentru vanzari.
 
Reprezentare Vanzator:
 
Vanzarea unei proprietati este un proces complex care necesita investirea de timp, efort si energie pentru a obtine rezultate pozitive.  Cand vine vorba de vanzarea unei proprietati intelegem ca procesul de vanzare trebuie optimizat astfel incat proprietatea dvs. sa nu se piarda in multimea anunturilor imobiliare.
 
Golding Property Services se angajeaza sa isi selecteze atent fiecare proprietate din portofoliul de oferte astfel incat aceasta sa intruneasca toate conditiile unei tranzactii de succes.
 
Reprezentarea vanzatorului de catre Golding Property Services are la baza o prima intalnire pentru a cunoaste proprietatea. Consultantul nostru isi va nota toate detaliile proprietatii, analizeaza si verifica actele de proprietate, mai apoi urmand sa se deplaseze catre proprietatea propusa spre vanzare/inchiriere, pentru a realiza o sedinta foto profesionista.
 
Consultantul nostru va afla cat mai multe detalii despre dorintele clientului legate de profilul cumparatorului, durata maxima pe care trebuie sa se intinda procesul de vanzare – cumparare precum si pretul cu care proprietarul doreste sa vanda.
 
In baza acestor discutii, consultantul prezinta clientului propunerea de colaborare care cuprinde:
  • Strategia de promovare pe care urmeaza sa o foloseasca in cautarea cumparatorului;
  • Stabilirea canalului de comunicare, a orelor de vizionare agreat impreuna cu clientul;
  • Evaluarea realista de pret ce cuprinde grafice cu valorile locuintelor similare din zona (numai daca cosultantul nostru considera ca pretul cerut de proprietar este cu mult peste valoarea reala a locuintei).
  • Clarificarea clauzelor contractuale ale colaborarii, urmand apoi a se trece la semnarea propriu-zisa a contractului de reprezentare.

Vanzatorul este scutit prin intermediul acestui tip de colaborare de zecile de telefoane (din partea altor agentii imobiliare, clienti neseriosi, etc..), de zecile de vizionari neproductive, de stres si de timp pierdut.

Nu toate agentiile din Romania sunt familiarizate cu reprezentarea, drept urmare nu multe agentii pot oferi clientilor toate beneficiile acestui tip de serviciu ce garantează 100% transparenta pentru clientii sai asupra intregului proces de vanzare.
 
 
Specialistul Golding Property Services va sustine vanzarea prin:
 
1. Pregatirea proprietatii pentru vanzare
Proprietatea trebuie sa fie prezentabila viitorului proprietar. Cu cat proprietatea este mai cocheta iar punctele sale forte vor fi puse in evidenta cu atat va atrage mai multi clienti. Drept urmare, Proprietarul va trebui sa aibe in vedere ca s-au efectuat lucrarile de igienizare si mentenanta necesare, ca s-au efectuat reparatii la pereti exteriori/interiori si ca proprietatea este gata sa isi cunoasca viitorul cumparator.
 
2. Promovarea proprietatii
Golding Property Services prin specialistii sai se va asigura ca proprietatea este pusa in valoare prin fotografii profesionale care reflecata realitatea. Descrierea proprietatii este atent pregatita astfel incat sa nu se omita nici un aspect de detaliu. Vom trata proprietatea dvs. cu maximum de atentie in vederea identificarii si promovarii proprietatii prin intermediul canalelor de marketing imobiliar asigurandu-ne de o expunere eficienta in piata.
 
3. Organizarea vizionarilor
Organizarea vizionarii proprietatii dvs. va avea in vedere punerea in valoare a proprietatii. Detinem cunostintele necesare si suntem pregatiti pentru a vinde proprietatea. Experienta, atitudine profesionala si cunostintele din domeniu sunt esentiale pentru a incheia o tranzactie.
 
4. Primirea unei oferte
Vom selecta pentru dvs. cele mai bune oferte primite de la clientii interesati si ne vom asigura ca oferta este conforma si in detaliu astfel incat sa avem fermitatea tranzactiei. 
 
5. Transferul dreptului de proprietate
Va acordam suportul necesar pe tot parcursul tranzactiei. Transferul dreptului de proprietate are la baza contractual de vanzare cumparare dintre parti intocmit de BNP si agreat de parti. Contractul va fi semnat sub atenta supraveghere a Biroului Notarului Public, care poate fi unul ales de dumneavoastra sau unul din partenerii nostri de incredere.
 
Reprezentare Cumparator
 
Golding Property Services se angajeaza sa selecteze atent fiecare proprietate astfel ca viitoarea casa sa reprezinte cumparatorul.
 
Reprezentarea Cumparatorului de catre Golding Property Services are la baza o prima intalnire pentru a cunoaste toate cerintele clientului legate de tipul de proprietate dorita, de zona de interes, de timpul de eliberare a proprietatii, durata maxima pe care se poate intinde tranzactia, pretul, forma de plata si alte detalii. 
 
Consultantul nostru va prezenta strategia de identificare a locuintei dupa care va clarifica clauzele contractuale ale colaborarii urmand a se semna contractul de reprezentare.
 
Cumparatorul este scutit de multe drumuri, batai de cap, stres si timp pierdut. Totodata, clientul nu intotdeauna trebuie sa ia parte la discutiile deseori stanjenitoare, in cadrul carora se negociaza pretul final.
 
Consultantul Golding Property Services se obliga sa reprezinte pe deplin interesele cumparatorului, facand tot ceea ce este posibil pentru a incheia tranzactia in termenii si conditiile impuse de contractul de reprezentare. 
 
Specialistul Golding Property Services va sustine achizitia proprietatii prin:
 
1. Analiza ofertelor
Consultantul nostru va analiza ofertele din piata si va prezenta o lista scurta cu proprietatile care corespund cerintelor cumparatorului.
 
2. Prezentarea ofertelor
Ofertele analizate de catre consultant vor fi verificate intocmai sa corespunda interesului cumparatorului stabilind disponibilitatea pentru vizionare. Clientul va avea acces la un nivel inalt  de informatii prin intermediul diverselor canale de comunicare ale consultantului Golding Property Services. Intotdeauna tratam cu maxima seriozitate fiecare cumparator, iar fiecare proprietate va avea o descriere cat mai detaliata dar si o prezentare a:
  • locatiei exacte a proprietatii;
  • poze care redau starea reala a proprietatii;
  • anul constructiei, starea proprietatii, detalii tehnice si de compartimentare;
  • pretul solicitat si pretul zonei;
  • termenul la care proprietarul este dispus să elibereze proprietatea;
  • copie dupa actele de proprietate.
 
3. Vizionarea proprietatii
Consultantul nostru se va asigura de prezenta factorului decizional la proprietate si va sustine cumparatorul pe tot parcursul vizionarii proprietatii astfel incat sa avem de la inceput factorii decizionali prezenti.
 
4. Depunerea si sustinerea ofertei financiare
In numele cumparatorului vom inainta catre proprietar oferta financiara detaliata si vom aduce la masa negocierii tot knowhow-ul de care dispunem in sustinerea ofertei.
 
5. Transferul dreptului de proprietate
Va acordam suportul necesar pe tot parcursul tranzactiei. Transferul dreptului de proprietate are la baza contractului de vanzare cumparare dintre parti intocmit de BNP si agreat de parti. Contractul va fi semnat sub atenta supraveghere a Biroului Notarului Public, care poate fi unul ales de dumneavoastra sau unul din partenerii nostri de incredere. 
 

 

Ultimele oferte