G o l d i n g  P r o p e r t y  S e r v i c e s este o agentie specializata in tranzactii imobiliare – vanzare si inchiriere imobile in Bucuresti.

Un domeniu cu o activitate complexa asa cum este domeniul imobiliar din Romania necesita experienta si expertiza.

Golding Property Services, prin specialistii sai, vine in sprijinul clientilor, printr-o gama larga de servicii de consultanta imobiliara personalizata, in functie de nevoile fiecarui client. Plecand de la faptul ca nici o cerere nu seamana una cu alta cautam intotdeauna sa oferim clientilor nostri servicii de calitate personalizate sustinute de profesionalism si responsabilitate. Suntem intotdeauna langa clienti in calitate de consultant si parteneri de afaceri pe termen lung. Tratam cererea clientului cu seriozitate si discretie maxima avand in vedere toate aspectele tranzactiei.

Golding Property Services ofera servicii complete, de la identificarea si selectia proprietatii, la promovarea acesteia si la consultanta acordata clientului pe tot procesul tranzactiei de achizitie sau inchiriere a unei locuinte.

Golding Property Services trateaza individual cu profesionalism si integritate fiecare cerere a clientului si isi aduce aportul prin plus valoare adaugata astfel incat clientul sa ia contact in urma unui atent proces de selectie cu proprietatile care intrunesc cerintele sale. Cautam intodeauna sa aducem valoare adaugata pentru fiecare dintre proprietatile aflate in portofoliul nostru. Suntem prezenti prin serviciile noastre de la preluarea proprietatii pana la tranzactionarea acesteia cat si dupa prin administrarea acesteia printr-un pachet de activitati colaterale de servicii integrate de property management si facility management.

Alegerea Golding Property Services ca si partener este una foarte importanta, pentru ca in procesul unei tranzactii imobiliare veti avea alaturi un consultant de incredere care sa lupte doar pentru interesele dvs.

Valori:

 

Respect: fata de clientii si partenerii implicati in tranzactie;

Onestitate si Corectitudine: sunt primordiale in procesul de tranzactionare;

Calitate: prin selectiei proprietatilor si calitata serviciilor prestate;

         

Misiunea noastra: 

Punem clientul intotdeauna pe primul loc si aducem plus valoare prin servicii profesioniste in tranzactionarea unei proprietatii.

Ultimele oferte