Incarcare harta...

€ 579,000  Soseaua Nordului apartament 4 camere

Bucuresti, zona Nordului, Reper: Soseaua Nordului
 • Actualizat la: 7 August 2020
 • ID: 1226
 • 197
 • Numar Camere:
  4
 • Suprafata utila:
  177 m2
 • Numar dormitoare:
  4
 • Numar bai:
  3
 • Numar balcoane:
  2
 • Etaj:
  4/6

Descriere oferta

Va prezentam la vanzare un apartament de exceptie.

Daca doriti sa locuiti in zona rezidentiala a Parcului Herastrau, Soseaua Nordului intr-un apartament spatios, 177 mp, patru camere cu o compartimentare inteligenta atunci va invitam sa-l descoperiti alaturi de noi.

Conceptul amenajarii a pornit de la faptul ca proprietarul a gandit si a amenajat aceasta locuinta chiar pentru familia sa. De aceea, planificarea si executia au fost extrem de meticulos realizate de catre arhitecti si designeri pentru a ajunge la armonia dorita pentru locuit.

De cum intram in apartament ne intampina un hol mare, generos in care regasim zona de dressing si baia de servici. Accesul in living este impozant, iar de aici pana la bucataria inchisa este doar un pas.

Livingul reprezinta fara indoiala nucleul acestei proprietati care este pus in valoare prin accente cromatice combinate cu jocul de lumini si umbre care intrepatrund prin ferestrele generoase in apartament.  Balconul ofera lumina naturala si spatiu pentru a ne servi cafeaua sau pentru a admira imprejurimile.

Zona de noapte este amplasata discret, iar accesul in cele trei dormitoare se face din holul generos al apartamentului. Primul dormitor a fost amenajat de actualii proprietari pentru cei doi copii. Tot aici baia beneficiaza de confortul oferit de cada si finisajele special alese de catre designerul care si-a pus amprenta asupra acestui proiect.

Al doilea dormitor a capatat statutul de birou de lucru sau zona in care ne retragem in liniste pentru a revizuii agenda de a doua zi.

Dormitorul matrimonial nu mai are nevoie de nici un comentariu: spatios, luminos si relaxant, zona de dressing, baie proprie cu fereastra si dus walk-in.   

Luminos, aerisit si cu un design interior inedit acest apartament se ridica la standardele de siguranta sporita si exceleaza prin calitate comparandu-se cu locuintele de lux aflate in prezent in piata imobiliara din Europa de Vest.

Autovehiculul dvs se afla protejat in garajul subteran iar spatiul de depozitare alocat de tip boxa poate fi o solutie pentru biciclete. Da, in pretul apartamentului sunt incluse locul de parcare si spatiul de depozitare.

Accesul in proprietate este controlat si securizat realizandu-se printr-un sistem intern de control a accesului ce face legatura directa intre garajul subteran, holul de intrare si receptia imobilului pentru fiecare apartament.

Pretul de lista 579000 euro/negociabil.

Parcul Herastrau este recunoscut ca fiind cea mai mare oaza de verdeata din Bucuresti ce ofera celor care locuiesc in zona accesul la facilitatiile sale - terenuri de tenis, locuri de joaca pentru copii, pista de biciclisti, terase si restaurante cu specific international, cluburi, scoli si gradinite, magazine, banci, clinici medicale, centre spa.

Parcul Herastrau nu a fost niciodata mai aproape de dvs. din locatie se ajunge in doar cateva minute.

Locatie

Localitate: Bucuresti
Zona: Nordului
Reper: Soseaua Nordului

Detalii oferta

Numar Camere: 4
Suprafata utila: 177 mp
Numar Dormitoare: 4
Numar Bai: 3
Numar Balcoane: 2
decomandat
Confort: 1
Etaj: 4/6
Numar Bucatarii: 1
An Constructie: 2006
Locuri Parcare: 1/Garaj subteran

Alte caracteristici

Acces: Fata
Aer Conditionat: Da
Bucatarie: Mobilata
Clasa Energetica: B
Destinatie: Locuinta/Birou
Dotari: Hota
Electrocasnice: TV
Ferestre: PVC
Geam baie: Da
Incalzire: Centrala proprie
Interfon: Da
Izolatii termice: Exterior
Lift: Da
Mobilat: Lux
Pereti: Lavabil
Podele: Gresie
Servicii: Paza
Stadiu Finisare: Finalizat
Strazi: Asfaltate
Usa intrare: Metal
Utilitati: Gaz
Vedere: Mixta

Oferte similare