Administrare proprietati Bucuresti

 

Golding Property Services prin Divizia de Property Management va sustine in procesul de administrare a proprietatii oferindu-va timpul liber de care aveti nevoie.

Specialistii nostri in baza unui contract de administrare a proprietatii vor administra proprietatea dvs. - apartamentul sau vila pe care tocmai ati achizitionat-o in scop investitional.

Daca aveti deja o proprietate sau va doriti sa achizitionati o proprietate iar aceasta sa genereze venituri pentru dvs. atunci specialistii nostri vor veni cu knowhow-ul necesar.

Golding Property Services prin specialistii sai va raspunde de administrarea proprietatii generand venituri pentru proprietar.

Specialistrii nostri se vor ocupa de inchirierea proprietatii dvs. de intretinerea si managementul acesteia, asigurarea proprietatilor, plata taxelor si a facturilor lunare, transmiterea indexului, redactarea proceselor de inventariere a bunurilor, inregistrarea contractelor la autoritati, verificarea periodica a proprietatii, verificarea platilor intretinerii si a facturilor de utilitati si multe altele.

Ultimele oferte